Top: Zitje van Bumbo

Huis en inrichting I Baby, dreumes

Wat een gehannes. Je kindje kan nog niet goed zitten, maar je wil hem wel makkelijk zn hapje geven. Of kan je kindje al wel gaan zitten, maar heeft hij nog net wat ondersteuning nodig? Inbouwen met kussens werkt niet, en de baby op schoot en hapje geven tegelijkertijd betekent worteltjes tot aan je eigen sokken. Bestaat er een makkelijk zitje?

zitje van bumbo

Bumbo heeft verschillende zitjes ontwikkeld waar je kindje ook in kan zitten als hij nog niet volledig zelfstandig dit kan. De zitjes zijn allemaal zo gemaakt dat je kindje niet om kan vallen. Ook kan hij er niet zomaar uitklimmen door de vorm die het zitje heeft. Je kindje zit goed ondersteund, maar ook comfortabel.

Bumbo floor seat met blad

Door middel van het speelblad kun je het zitje uitbreiden. Hier zijn speeltjes op te bevestigen, of kan het bakje met eten op gezet worden. Je kan nu dus ontspannen je kindje wat te eten geven, want hij zit helemaal prima.

zitje bumbo multi seat

Bumbo heeft naast het basic zitje (de Floor Seat) ook een nieuw zitje: de 3-in-1 Multi-seat. Dit zitje kan met riempjes vast gemaakt worden aan een eetkamerstoel. Nu kan je dreumes aanschuiven aan tafel. Het zitje is aan te passen in hoogte, zodat je kindje er tot 3 jaar gebruik van kan maken. Je haalt eenvoudig de binnenstoel eruit. Hieronder laat een filmpje de Multi-seat goed zien.

De stoeltjes zijn licht in gewicht, en dus makkelijk mee te nemen. Zoek je toch iets dat nog compacter is? Kijk dan eens naar de TotSeat.

Prijs:

Floor Seat: vanaf ongeveer €50,00

3-in-1 Multi-seat: vanaf ongeveer €63,00

Waar te koop:

Babyspeciaalzaken (bijvoorbeeld Floor Seat bij Babydump en de multi-seat bij Babydump), en bol.com.

Disclaimer: Laat je kindje niet te lang in het zitje zitten. Er zijn verschillende meningen over het gebruik van dit soort stoeltjes. Indien je dit stoeltje gebruikt, en je kindje kan nog niet zelfstandig zitten, gebruik het zitje dan voor korte tijd, bijvoorbeeld maximaal 10 minuten per dag, tijdens het hapje. Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je het gebruik van het stoeltje langzaam uitbreiden.

Bron foto’s en video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *