Top: Stoelverhoger (Kaboost)

Huis en inrichting I Peuter

Je kindje is geen baby meer, en ook een dreumes is hij al bijna niet meer. Een echte peuter begint het te worden. Langzaamaan begint de peuterpubertijd te komen. Je peuter krijgt een eigen wil. De kinderstoel is voor baby’s, daar wil hij niet meer in. Hij wil op dezelfde stoel als papa en mama! Maar daar is hij eigenlijk nog te klein voor. Wat is een goede stoelverhoger?

stoelverhoger kaboost

De Kaboost is een eenvoudige en veilige stoelverhoger die bij vrijwel alle stoelen te gebruiken is. De stoelverhoger is eenvoudig te monteren. Je klapt de twee poten uit, en plaatst daarop de achterste poten van de stoel. De poten van de Kaboost hebben veren. Je trekt nu de derde poot uit, en klemt hem om de derde stoelpoot. Hetzelfde doe je met de vierde poot. Door de sterke veren, klemt de Kaboost zich vast aan de stoel. Hij beschadigt hierbij je stoel niet. Het maakt daarbij niet uit of de stoel ronde of vierkante poten heeft. Heb je de stoelverhoger niet meer nodig, dan haal je hem eenvoudig weg, en is je stoel nog als nieuw.

stoelverhoger van kaboost

De Kaboost is aan te passen aan je eigen wensen: je kunt hem gebruiken op 9,5 of 11,5 centimeter, afhankelijk van welke kant van de Kaboost je op de vloer zet. Zo past de stoelverhoger ook bij jouw stoelen en tafel, en kan je peuter goed aanschuiven aan tafel.  Kaboost heeft een duurzame rubbercoating (anti-slib laag) en beschadigt daardoor de vloer niet. Doordat hij zich vastklemt aan de stoel, kun je de stoel dus zonder problemen aanschuiven aan tafel.

Kaboost stoelverhoger opgevouwen

Indien de Kaboost is opgevouwen, is hij erg compact: 33 bij 30 centimeter en weegt zo’n 1,6 kilogram. Doordat hij robuust en duurzaam is, is hij ideaal om mee te nemen bij een dagje weg, naar een restaurant of als je naar vrienden gaat. Uitklappen, stoel er op plaatsen, en je peuter kan aan tafel!

De Kaboost is geschikt voor kinderen vanaf 20 maanden tot 6 jaar. Zodra je peuter zelfstandig kan zitten, en zelf op een stoel kan klimmen, kun je deze stoelverhoger gebruiken. De stoelverhoger is erg sterk, aangezien hij getest is tot een gewicht van 150 kg. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen, bruin, beige/neutraal en grijs en past op vrijwel alle stoelen.

Kan je kindje nog niet zelfstandig zitten, maar wil je toch een kinderstoel voor onderweg hebben? Dan is de TotSeat wellicht iets voor jullie.

Prijs: 

vanaf €39,95

Waar te koop:

Boon kopenHellobello en bol.com.

Bron foto’s en video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *