Top: Kindertrapleuning (Mippaa Stair Trainer)

Huis en inrichting I Peuter

Je peuter wordt steeds zelfstandiger, en wil nu ook zelf de trap op en af. Een hele onderneming en super spannend én leuk om te leren. Het hele huis is natuurlijk gebouwd op volwassenen. Zo ook de trapleuning. Deze zit eigenlijk te hoog voor je peuter om zich goed aan vast te houden. Hoe kan hij dan veilig de trap op en af?

Misschien ken je het nog wel van vroeger: er werd een dik, stug touw door de beugels gevlochten waarmee de leuning aan de muur zat. Hier kon je je dan aan vast houden. Maar eerlijk is eerlijk: het wiebelde alle kanten op, voelde niet stabiel, en was soms zelfs zo stug dat het zeer deed.

Mippaa heeft een kindertrapleuning ontwikkeld, die veilig is voor je kindje, mooi is om te zien én waar je niet voor hoeft te boren. Een veilige oplossing!

kindertrapleuning

De kindertrapleuning (Stair Trainer) monteer je onder aan de vaste trapleuning. Mippaa heeft een uniek systeem ontwikkeld, waarmee zonder boren en schroeven in je muur of trapleuning de Stair Trainier is te bevestigen. Hij hangt nu op een ideale hoogte voor je kind(eren). Omdat de kindertrapleuning smaller is, kunnen ze hem gemakkelijk vast pakken.

kinder trapleuning

De Stair Trainer heeft een bepaalde mate van flexibiliteit, waardoor hij de glooiing van de trapleuning kan volgen. Daarnaast zijn er uitbreidingssets te koop, zodat je voor iedere trap een passende kindertrapleuning kunt maken! Stair Trainier is te monteren op iedere ronde trapleuning met een diameter tussen de 38 en 80 mm, of een rechthoekige trapleuning met een maximale omtrent van 256 mm. Met de basic set kan een kindertrapleuning van 3,65 meter worden gerealiseerd. Daarnaast is er nog een uitbreidingset, voor bochten of hele lange trapleuningen. Vooralsnog is de Stair Trainer alleen verkrijgbaar in het wit

Prijs:

€69,95

Waar te koop:

BabyparkBaby-dump,  MamaLoes Babysjop en bol.com.

Bron foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *