Top: Nagelknipper (Nipper Clipper)

Verzorging I Baby, dreumes

Je bent zo vroeg mogelijk begonnen met nagels knippen. En het gaat goed! Na het flesje, als je kindje rozig is. Of terwijl je kindje slaapt. Tot dat je kindje groter wordt, en het toch echt niet meer wil, en niet fijn vindt. Een gebald vuistje, boosheid, armen terugtrekken, zelfs een driftbui? En probeer dan maar eens om niet in het vel te knippen…

Er is een nagelknipper ontwikkeld, waarbij je kan ziet wat je doet! De Nipper Clipper is een nagelknipper met een veiligheidskijkgat. Je kunt dus precies zien wat je doet, en of je het nageltje (en alleen het nageltje) in de nagelknipper hebt.

nagelknipper

De Nipper Clipper knipt daarnaast als een schaar. Erg makkelijk en zelfs geluidloos. Je kindje schrikt dus niet van het geluid. En doordat de nagelknipper wel voldoende scherp is, knipt hij ook zachte babynageltjes perfect.

nagels knippen

De Nipper Clipper heeft ook een S-vormige nagelvijl, zodat je zelfs de scherpe randjes nog even snel makkelijk kan bijvijlen. Zonder stress bij jou of je kindje, heb je nu de ideale knipper om de nageltjes te knippen.

nageltjes knippen niipper clipper

Ten slotte is er bij de Nipper Clipper een app te downloaden. Helaas (vooralsnog?) alleen voor Apple apparaten. De app vertoont filmpjes die je kindje afleiden, zodat hij lekker rustig blijft zitten en jij de nagels mooi kan knippen. De app is in het Engels. Maar dan steekt hij gelijk nog wat op van de wereldtaal ;).

Prijs:

€15,00

Waar te koop:

Nipper Clipper en bol.com

Bron foto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *