Tip: Talkpoeder tegen zand

Verzorging I Alle leeftijden

De zomer is begonnen. In Nederland dan misschien nog niet elke dag mooi weer, maar een dagje strand kan altijd! En als het in Nederland geen zon zee en strand weer is, dan is het dit op vakantie bijna elke dag wel! Wat is onmisbaar om mee te nemen naar het strand?

zand verwijderen

Foto door Mike Johnston

Kinderen vinden het heerlijk om op het strand te spelen. Het is een grote zandbak, mét water! Zandkastelen bouwen, graven, en lekker zwemmen met papa en mama. Een echt uitje en genietmoment. Bij strand hoort zand. En zand gaat o-ver-al zitten. Tijdens het spelen niet erg, maar als je kindje daarna een dutje wil doen, gaat het zand irriteren. En wat te denken van na een stranddagje de auto in? Je auto is daarna ook een zandbak geworden, het strand gaat gewoon mee naar huis!

Wat dan fijn is om mee te nemen is ouderwets talkpoeder! Overal te koop, en niet duur. Als je kindje is uitgespeeld, of tussendoor verschoond moet worden, kun je met talkpoeder eenvoudig al het zand weg krijgen. Strooi wat talkpoeder over de plekken waar het zand zit, en je wrijft zo alles in één keer weg. Nergens meer zand, behalve daar waar het hoort :).

Naast natuurlijk eten, drinken, luiers, zonnebrand is ook een hoeslaken erg handig. Je leest het in het artikel!

Bron foto

Met dank aan José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *