Tip: Nooit meer sokjes kwijt in de was

Verzorging I Mama

Die kleine kleertjes, wat is het toch schattig!! Kleine truitjes, kleine broekjes… En ook kleine sokjes. Wat is het toch onvoorstelbaar klein en lief. En baby’tjes kunnen misschien nog niet zo veel (poepen, plassen, eten, slapen…), maar kleren vies maken kunnen ze als de beste. Een boertje melk hier, en later een fruithap die niet bevalt daar. Alles in de was, klaar voor haar raadsel van de dag. Waar is die tweede sok??!

Leg bij je wasmand een lingerie-waszakje. Stop hier alle sokjes in als je ze gaat wassen. Je kunt de sokjes al gelijk in het waszakje doen in plaats van los in de wasmand. Zo houd je de sokken gelijk bij elkaar. Na het wassen kunnen ze of in de zak door naar de droger, of je hangt ze te drogen aan de waslijn.

nooit mer sokjes kwijt in de was

Heb je nog een lingerie-waszak over? Gebruik deze dan om je slabbetjes in te wassen. Het klittenband van de slabber kan je goede kleding beschadigen. Ook hiervoor geldt hetzelfde als bij de sokjes. Niet in de wasmand, maar gelijk in het waszakjes. En dan als één pakketje in de wasmachine.

Ben je nog op zoek naar toffe én praktische sokken? Kijk dan eens bij deze sokken van Collegien.

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *