Tip: Onmisbaar in de auto

Onderweg I Baby

Naast natuurlijk een veilig autostoeltje zijn er een aantal dingen handig om altijd in de auto te hebben.  In je autostoeltje heb je al een luier en luierdoekjes verstopt, maar wat leg je dan standaard in de auto?

  • Hydrofiele handdoek. Om je kindje te poetsen bij een ongelukje, als dekentje bij kou, als reserveluier, om over het autozitje te leggen als de auto in de zon staat, om bij zonnige dagen een zonnehoedje van te maken, etc. etc.
  • Luierdoekjes. Deze heb je natuurlijk al in de luiertas, en ook al in het autostoeltje, maar een pak extra is onmisbaar. Allerlei ongelukjes zijn er snel mee weg te poesten. Ook als misschien wel net iets over de bekleding van je auto is gevallen… Top schoonmaakdoekjes 😉
  • Fles bronwater zonder bubbels / prik. Sta je langs de kant van de weg, en bleek de luier overstroomd te zijn, dan kun je kindje even wassen. Heeft je kindje honger, en ben je nog niet waar je moet zijn, dan kun je hem wat drinken geven. Poedermelk is ook aan te maken met koud water. Misschien minder lekker, maar je kindje kan wel even wat drinken. Indien de fles bronwater eenmaal is geopend, adviseer ik om deze te vervangen, zodat je altijd steriel water bij je hebt.

Heb jij nog tips, wat is onmisbaar in de auto? Laat je tip achter bij de comments.

4 gedachten over “Tip: Onmisbaar in de auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *