Tip: Te volgen op social media

Mama

Druk met je kindje, nieuwe ritmes, de waan van de dag. Wil je dan makkelijk op de hoogte blijven van de nieuwe artikelen die online komen op tipsentopsvoormama.nl? Dan kan dat heel eenvoudig. Op social media is Tips & Tops voor mama actief, zodat je gelijk weet wanneer er een nieuw artikel online staat.

social media

Tips & Tops voor mama is actief op Instragram, Facebook en Bloglovin.

Instagram: Via deze link kom je direct op mijn pagina. Zodra er een nieuw bericht op de site staat, zul je dat hier kunnen lezen. Daarnaast deel ik af en toe een klein doorkijkje naar mijn eigen leven. Vergeet me niet te volgen,zodat je altijd op de hoogte bent.

Facebook: Via deze link kom je op de Facebook-pagina van Tips & Tops voor mama. Je blijft niet alleen op de hoogte van de laatste artikelen, maar ook interessante nieuwsartikelen zal ik hier met je delen. Door de pagina ‘leuk’ te vinden, zul je de updates in je tijdlijn zien.

Bloglovin: Hier kun je Tips & Tops voor mama volgen via Bloglovin. Maak eenvoudig een account aan, zoek en selecteer de blogs / sites die je wilt volgen, en je bent altijd up-to-date. Bloglovin heeft ook een fijne app, zodat je altijd en overal op de hoogte kan zijn.

Wil je liever direct contact, dan kun je natuurlijk ook altijd mailen! Mail je vraag, opmerking, of jouw gouden tip die je graag wil delen met andere ouders naar info@tipsentopsvoormama.nl. Want die ene tip, hoe vanzelfsprekend ook, is voor een andere papa of mama misschien wel de tip waar ze op zaten te wachten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *