Top: Stimuleren van de melkproductie met thee (Earth Mama)

Eten en drinken I Mama

Je wil graag borstvoeding geven. Het is even oefenen misschien, voor zowel jou als je kindje. Maar het gaat lukken. Soms kun je alleen wel een beetje extra steun gebruiken. Natuurlijk krijg je alle steun van je partner en vrienden, maar een duwtje in de rug is soms best wel fijn!

Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om je kindje te voeden. Earth Mama Angel Baby heeft een biologische thee ontwikkeld die ideaal is tijdens de periode dat je borstvoeding geeft.

De Organic Milkmaid Tea is gemaakt voor de momenten dat de melkproductie wat gestimuleerd kan worden. Deze thee bestaat uit verschillende kruiden, die de melkproductie stimuleren. De thee is cafeïne vrij, en heeft een ontspannend effect. Je kunt de thee zowel heet als gekoeld drinken.

melkproductie stimuleren met milkmaid thee

Organic Milkmaid Tea is gemaakt van het traditionele kruidengeneesmiddelen galactagogues, venkel, fenegriek, anijszaad, karwijzaad, brandnetel en framboos blad. Het wordt afgeraden om de thee te drinken tijdens de zwangerschap.

En als de melkproductie eenmaal goed loopt, kun je altijd moedermelk opslaan, zelfs in handige kleine porties.

Prijs:

€ 7,25

Waar te koop:

Via de site van Earth Mama, Angel Baby. Maar de thee is ook onder andere te koop bij bol.com, Hip & Hap en Drogisterij.net.

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *