Tip: Spelen in bad

Bad en douche I Baby, dreumes

Je kleintje geniet van het spelen in bad, maar al het speelgoed drijft van hem weg… Of je kindje wil natuurlijk net dát badeendje dat aan de andere kant van het bad drijft… Dus naast het in de gaten houden van je kindje, kun je ook steeds weer dat speelgoed terug halen. Is dan wel weer goed voor je conditie.

Een bad is eigenlijk heel groot voor een dreumes. Zeker als het speelgoed aan de andere kant ligt. Als je een badmat in het bad hebt liggen, kan hij misschien er nog wel zelf naar toe gaan. Maar misschien vind je het fijner als hij niet te veel op en neer gaat in bad om het risico op uitglijden te verkleinen. Dan is het belangrijk dat dus het speelgoed bij hem in de buurt ligt.

spelen in bad met speelgoed

Om te voorkomen dat alles wegdrijft, kun je hem laten spelen in een wasmand die in het bad staat. Je kunt kiezen voor een wasmand met gaten, zodat je het bad kan vullen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dichte wasmand, en deze vullen met badwater. Wat ook een mogelijkheid is, om het babybadje van de standaard af te halen, en lekker op de grond of douchebak te plaatsen om zo als bad te (blijven) gebruiken. Zo is alles binnen handbereik voor je kindje!

met de wasmand in bad

 

Het is hiervoor wel belangrijk dat je kindje goed zelfstandig kan zitten, en niet te actief is met klimmen en klauteren!! Wil je liever een zitje? Kijk dan eens bij dit artikel over de badring. En wellicht is deze superhandige handdoek wel wat voor jou!

Bron foto 1
Bron foto 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *