Top: Speen voor waterflesje (Beaba)

Onderweg I Baby

Een aantal dingen zijn fijn om in je luiertas te hebben voor nood. Zo kon je eerder de tip lezen om een luier te verstoppen en wat onmisbaar is in de auto. Wat stop je dan in je luiertas, zonder dat deze uit gaat puilen? Drinken is, naast zuurstof en liefde, een van de belangrijkste dingen voor ieder mens. Hoe kun je je baby altijd laten drinken, ook als je geen flesvoeding bij je hebt?

Je weet maar nooit. Het kan zomaar gebeuren dat je in een situatie beland en niet gelijk, ter plekke, nú, je kindje borstvoeding kan geven. Je kindje heeft echter wel honger. Of (leve de hormonen!!!) alles ingepakt, behalve de flesvoeding… Wat te denken van een file? En het hummeltje wil heel graag iets drinken… Of nog wel gedacht aan de poedermelk, maar de fles zelf is spoorloos verdwenen…

Veel ouders hebben vaak een waterflesje bij zich, een flesje bronwater. Als je dit niet bij je hebt, kun je eigenlijk overal in Nederland wil een flesje bronwater kopen. Zelfs bij kantines, restaurants of tankstations. Alleen kan een baby daar nog niet uit drinken. Beaba heeft een speenadapter ontwikkeld die op iedere gewone water- of limonadefles gedraaid kan worden.

speen voor waterflesje

De speen kan eenvoudig, zoals de reguliere dop van de fles ook werkt, op de fles gedraaid worden. Je kindje kan nu drinken. De speen zit in een hoesje, dat helemaal afgesloten kan worden. Zo blijft de speen steriel tot het moment dat je hem op de fles gedraaid hebt. Ook kun je hem steriliseren na ieder gebruik. De speen is verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars en groen.

Prijs:

€4,95

Waar te koop:

Onder andere bij de Beaba webshop

Bron foto

Een gedachte over “Top: Speen voor waterflesje (Beaba)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *