Tip: Slabbertje altijd bij de hand

Eten en drinken I Baby, dreumes

Als je kindje eenmaal in de kinderstoel kan zitten voor het eten, heb je het liefst alles bij de hand. Het eten koelt af, je kleintje probeert er uit te klimmen, of je bent gewoon even moe van het constant op-en-neer lopen. Praktisch, dat is waar je van houdt!

Maak gebruik van je de middelen die je al hebt! Als je kindje gaat eten, zit hij dus in de kinderstoel. En juist die kinderstoel gaat het je makkelijker maken. Naast het feit dat je kindje er natuurlijk veilig en rustig in kan zitten. Bevestig aan de achterkant van de stoel een haakje. Als je de stoel niet wil beschadigen, kan dit met een handdoekenhaakje, met een plakstrip. Je gaat er geen kilo’s was aan ophangen, dus dit kan best. Nu is het zo eenvoudig: na het wassen, de slabbertjes aan het haakje. Als je kindje helemaal klaar zit voor het eten, hoef jij alleen nog maar een slabbertje van het haakje te pakken, en we kunnen smikkelen!

slabbertje achter aan de kinderstoel

Wil je kindje zelf eten, dan is deze tip wellicht iets voor jullie. En ben je nog op zoek naar een manier om met het eten van een boterham minder geknoei te hebben, lees dat het bijbehorende artikel eens.

Bron foto

Een gedachte over “Tip: Slabbertje altijd bij de hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *