Over mij

Ik ben moeder van een geweldige zoon van 2 jaar. Samen met mijn man woon ik in het mooie Eindhoven. Als nieuwbakken moeder wilde ik alles perfect doen, en dat in combinatie met gierende hormonen, maakte dat ik niet meer logisch kon nadenken. Met behulp van logische en praktische tips van andere moeders kreeg ik meer rust, en kon ik weer optimaal genieten van mijn prachtige gezin! Ik hoop dat je wat hebt aan de tips op de site. Pik eruit wat bij jou en je kindje past. Daarnaast behandel ik op deze site topproducten. Dit zijn producten waar ik overtuigd van ben. Deze topproducten gaan jou en je kindje veel plezier geven. Veel leesplezier en geniet van je kindje(s)!

Heb jij tips die je graag wil delen? Of ervaring met een topproduct? Ik hoor het graag! Mail me, en ik plaats je tip op de site. Ik vermeld erbij dat deze tip of top van jou kom!

e-mail: info@tipsentopsvoormama.nl

Disclaimer: voor alle geplaatste foto’s, die niet door mij zijn gemaakt, is toestemming verkregen om ze te plaatsen op deze site. Wil je artikelen of foto’s gebruiken die op deze site staan, dan mag dit pas nadat er toestemming is verkregen van mij of de eigenaar van de foto’s. Neem gerust contact met me op. Dank je wel!

Disclaimer: op deze site zijn tips uit de praktijk te vinden, die tegen de officiële richtlijnen in kunnen gaan. Bepaal daarom voor jezelf of je afwijkt van deze richtlijn. De personen verbonden aan deze site zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen.