Top: Met Dooky uit de zon en wind in de kinderwagen

Onderweg I Pasgeboren, baby

Lekker aan de wandel, maar je lieve schat kan maar niet slapen van alle prikkels. Alles willen zien, niets willen missen. Of lekker buiten zijn, maar dan steeds die zon die in de wagen schijnt. Dit is nog te fel voor je kindje, en hij heeft hier last van. En wat te denken van de wind die koud en gierend in de wandelwagen waait???

Dooky

Dooky is een lap stof welke met grote plastic ringen vast te maken is aan de kap van de kinderwagen. Hij kan ook aan de beugel van het autostoeltje worden vastgemaakt. Dooky kan ook aan de kap van de wandelwagen  / buggy bevestigd worden. De plastic ringen beschadigen de wagen of het autostoeltje niet. Doordat ze flexibel zijn, zijn ze eenvoudig te bevestigen op iedere kinderwagen. De ringen behouden hun vorm, en blijven dus goed sluiten. Dooky blijft daarmee op zijn plaats.

Dooky wandelwagen

Dooky is eenvoudig af te rollen om zo je kindje uit de zon te houden, waar parasolletjes nog al eens moeilijk te richten zijn. Het Dooky zorgt voor een zonbescherming door de SPF 40+. Daarnaast waait het ook niet weg, en kan het Dooky op iedere kinderwagen worden vastgemaakt. Je kunt hem wassen in de wasmachine. Er zijn zowel versies in een effen kleur, als in versies met patronen. Hier kun je in een filmpje zien hoe eenvoudig het Dooky te bevestigen is.

 

Dooky autostoeltje

Aan de voorzijde zit klittenband. Door het Dooky half oprollen en met de klittenband vast te maken, maak je een kleiner kapje van het Dooky. Maar je kunt Dooky ook helemaal naar beneden afrollen.  Je maakt dan met de touwtjes het Dooky vast aan de stangen van de wandelwagen of autozitje.

Dooky dicht

Prijs:

€20,00 tot €23,00

Waar te koop:

Babyspeciaalzaken, zoals ikenikPrenatal en Van Asten Babysuperstore. Maar ook bij bijvoorbeeld bol.com kun je terecht.

Bron foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *