Top: Luiertas bag-in-bag

Onderweg I Mama

Je luiertas wordt ongemerkt steeds voller. Nog een flesje, speentje, grote hydrofiele luier, een SipSnap en een speenadapter. Vergeet in de zomer de zonnebrand niet, en als je kindje iets ouder wordt, komen de hapjes er ook nog bij. Sommige luiertassen hebben vakjes aan de zijkant zitten, waar je al een hoop spullen in kwijt kan. Dit zijn dan vooral de kleine spullen. Het kan ook zijn dat je een mooie tas hebt, maar dat daar helemaal geen vakjes in zitten. Hoe houd je de luiertas netjes en georganiseerd, zodat je snel kan pakken wat je nodig hebt?

Er zijn verschillen bag-in-bags te koop. Dit is een soort van tasje, wat je ín de luiertas zet. Het tasje heeft verschillende vakken, zodat je spullen kunt ordenen. Je spullen gaan zo niet door elkaar en blijven dus op hun plaats.

Een bag-in-bag met een goede prijs-kwaliteit verhouding, is te vinden bij Hip & Hap. Ze verkopen de organizers voor in de tas in drie kleuren: wit, blauw en roze. Ook zijn te koop in drie maten:

Maat S: 24 cm x 13 cm x 18 cm

Maat M: 32 cm x 14 cm x 19 cm

Maat L: 37 cm x 18 cm x 20 cm

bag-in-bag luiertas

Je kunt nu erg eenvoudig luiers, luierdoekjes, flesjes, extra rompertje en een knuffeltje ordenen in je luiertas én snel pakken wat je nodig hebt. Niet meer graven en zoeken, maar voor het grijpen wanneer jij dat wil.

Prijs:

€4,50 voor maat S en M, €5,50 voor maat L (Dit is een actieprijs; normaal zijn de organizers €7,50)

Waar te koop:

De afgebeelde bag-in-bag is te vinden bij Hip & Hap.

Bron foto
Een gedachte over “Top: Luiertas bag-in-bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *