Top: Het geluid van een hartslag in een knuffel (cloud b)

Slapen I Pasgeboren

Je kindje heeft 9 maanden lang jouw hartslag gehoord, en vindt dat een rustgevend geluid. Nu is dat geruststellende geluid nergens meer te horen! Alleen als hij even bij papa of mama op de borst ligt. En juist dat geluid vindt je kindje zo fijn om bij in slaap te vallen.

 

hartslag in een knuffel

Er zijn knuffels te koop die verschillende geluiden kunnen afspelen, waaronder een hartslaggeluid. Cloud b heeft verschillende knuffels in het assortiment. Het schapenknuffeltje kan met klittenband aan de spijltjes van het bed worden vastgemaakt, en laat 23 of 45 minuten een hartslaggeluid horen. Net waar jij voor kiest. Een extra tip hierbij is dat de slaapcyclus van een pasgeboren kindje ongeveer 45-50 minuten duurt. De ene stand stopt dus halverwege de cyclus, de andere op het einde. Kijk waar jouw kindje het beste op reageert. De Sleep Sheep Smart Sensor heeft ook een ingebouwde sensor, die het gekozen geluid weer start als je kindje geluid maakt. Het muziekdoosje kan verwijderd worden om de knuffel te wassen.

knuffel met hartslag van cloud b

Prijs:

Vanaf €29,00 

Waar te koop: 

Cloud b en MamaLoes Babysjop.

Let op: Enkel de Nighty Night Owl Smart Sensor, Sleep Sheep Smart Sensor, Sleep Sheep, Mama Koala en Gentle Giraffe hebben de mogelijkheid tot het afspelen van een hartslaggeluid.

Disclaimer: De veiligheidsadviezen benadrukken om niets in het bedje te leggen, om zo het gevaar van verstikking te voorkomen.

Bron foto’s

Een gedachte over “Top: Het geluid van een hartslag in een knuffel (cloud b)

  1. Oh wat een ontdekking! Dit had ik eerder moeten weten. Mijn kindje vond t zo fijn om op mn borst te liggen. Zo fijn dat ik geen kant op kon hahaha. Deze knuffel moet ik hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *