Tip: Gratis producten, babybox

Zwanger I Mama

Er komt een hoop op je af als je zwanger bent, en een heleboel moet worden aangeschaft. Hele lijsten worden afgewerkt, van kraamverbanden tot hydrofiele luiers, en van tepelklovencreme tot aan speentjes. Hoe weet je welke producten je fijn vindt, en waar kun je misschien een meevaller hebben??

Er zijn verschillende gratis babyboxen te bestellen. Hier zitten proefverpakkingen in van verschillende spullen. Ideaal om uit te proberen of deze producten iets voor jou en je kindje zijn. Om de boxen te mogen ontvangen, moet je vaak wel je adres- en / of mailgegevens doorgeven. Je zult regelmatig reclame binnen krijgen. Allemaal gericht op jou en je kindje. Ben je de nieuwsbrieven en reclame zat, dan kun je je voor het meeste weer afmelden.

Kruidvat: met onder andere luiers, badschuim en een bijtring. Na aanmelden ontvang je 2 maanden voor de uitgerekende datum een berichtje dat je de box op kan komen halen.

Ouders van nu: met onder andere tijdschriften en babyproducten. De inhoud wisselt regelmatig, te denken valt aan luiers, een speentje, een flesje en creme. Online aan te vragen en af te halen bij de Etos. Ook krijg je gratis het blad Zwanger thuis gestuurd. Je krijgt na de bevalling een uitnodiging voor een tweede box.

De blije doos: met onder andere een flesje, een tutpopje, babytandenborstel en sokjes. Af te halen bij de Prenatal. In de 7e maand van de zwangerschap krijg je, na aanmelding, de uitnodiging om de doos op te halen. Verder krijg je het blad Wij Jonge ouders toegestuurd. Je krijgt na de bevalling nog een uitnodiging om een babydoos op te halen.

Baby-dump: met onder andere een flesje, drinkbekers, romper en lepeltjes. Met de bon gelijk op te halen.

Kiekeboebox: met onder andere luiers, fruithapjes, luierdoekjes, water en shampoo. Af te halen bij de Plus. Je dient het geboortekaartje mee te nemen als je de box ophaalt. Je kunt de box alleen ophalen als je in het folderverspreidingsgebied van de Plus woont.

Jan Linders: met onder andere voedingsproducten voor volwassenen, potjes en luierdoekjes. Moet binnen twee weken na de geboorte aangevraagd worden. Er wordt dan binnen drie weken een kaart thuis gestuurd waarmee je doos kunt ophalen. Hiervoor moet je het geboortekaartje meenemen. Jan Linders zit in Brabant, Gelderland en Limburg.

Hallo Mama cadeaupakket: met onder andere  een tutpopje en agenda. Af te halen bij de Jumbo. Kan na invullen van aanmeldformulier, in de zwangerschap, opgehaald worden.

Hoogvliet: Inhoud onbekend. Af te halen met een geboortekaartje bij een vestiging.

Babypoint: met onder andere een douchecape / -handdoek.

Felicitatiedienst: Inhoud onbekend. Je moet in één van de genoemde plaatsen wonen, wil je deze doos ontvangen. Wordt afgeleverd voor de bevalling.

Let op: de inhoud van de boxen kan per periode, en per regio verschillen. De inhoud is afhankelijk van bedrijven die meewerken aan de boxen. Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *