Top: Drinkpakjes (Drink in the Box)

Eten en drinken I Peuter, kleuter

De gezondheid van je kindje is erg belangrijk. Naast af en toe iets lekkers, probeer je ook lekkere én gezonde maaltijden en tussendoortjes aan te bieden. Onderweg heb je van alles mee. Drinkpakjes zijn daar vaak een onderdeel van. Gemakkelijk, compact, niet duur. Dit soort pakjes bevatten echter veel suiker, en er kan zelfs schimmel in de pakjes zitten!! Wat is een gezond en makkelijk alternatief?

Drink in the Box zijn herbruikbare drinkpakjes. Je vult ze zelf met het drinken, en sluit het drinkpakje lekvrij af. Vul een drinkpakje bijvoorbeeld met water en fruit (bosbessen, appel, perzik of citroen), met water en munt of met vers sap. Je kunt nu zonder knoeien drinken meenemen voor onderweg, een dagje uit of voor bij de kinderopvang. De oudere kinderen kunnen met Drink in the Box altijd lekker en gezond drinken meenemen naar school.

Drinkpakje

Het drinkpakje heeft een siliconen sluiting en is luchtdicht af te sluiten. Eenmaal gesloten, zal het pakje niet gaan lekken. Het drinkpakje is gemaakt van TRITAN, en is BPA-, BPS en ftalaatvrij. TRITAN kan niet kromtrekken, indeuken of verbuigen, en is daarmee oersterk. Het materiaal is helder, net zo helder als glas, maar is erg sterk: vrijwel onbreekbaar. Het rietje is gemaakt van polypropylen.

Drink in the box

De drinkpakjes van Drink in the Box kunnen in de vaatwasser, en zijn daarmee eenvoudig te reinigen. Zet ze wel bovenin het vaatwasserrek. Onderin de vaatwasser zit namelijk het verwarmingselement. De temperatuur kan dan te heet worden voor het drinkpakje. Een drinkpakje gaat gemiddeld zo’n 3 tot 5 jaar mee, voordat het door het vele reinigen in de vaatwasser er ouder uit gaan zien. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: roze, blauw, groen en oranje. Ook zijn de drinkpakjes in verschillende maten te verkrijgen: 2,3 dl en 3,5 dl. De siliconen onderdelen en het rietje van de drinkpakjes zijn in een kitje na te bestellen.

Drinkpakjes

Op de site van Drink in the box zijn verschillende filmpjes te zien hoe je het drinkpakje kunt gebruiken.

Prijs:

€ 11,95 (2,3 dl) & € 13,95 (3,5 dl)

Waar te koop:

Onder andere Hip en Hap, bol.com en wereldmama. Op de site van Drink in the Box vindt je alle verkoopadressen, zowel de stenen winkels als online.

 

Bron foto’s

Een gedachte over “Top: Drinkpakjes (Drink in the Box)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *