Top: Drinkbeker maken van elk glas met de SipSnap

Onderweg I Dreumes, peuter

Helemaal bepakt en bezakt. Tasje hier gevuld, nog wat spullen daar gepakt. Even op visite, maar het lijkt wel een volksverhuizing. En dan heeft je kindje dorst. Laat je nou net de drinkbeker zijn vergeten. Hoe is het mogelijk??

Een gewone beker kan misschien wel, maar in een mooie knoeiboel, met een van diksap doorweekte romper heb je geen zin. En in een gewone beker kun je zo lekker je handjes stoppen en schudden met de beker is al helemaal tof. Dus je wil de beker afdekken. Sip Snap heeft twee siliconen deksels die van elke beker of elk glas een tuitbeker of anitlek beker met rietje maakt.

De deksels zijn gemaakt van siliconen, en daardoor flexibel. Je trekt ze over de beker of het glas heen. Ze sluiten de hele beker af, luchtdicht, anti-lek. De deksels kunnen in de vaatwasser, en worden geleverd met een bakje. Ideaal dus om mee te nemen, en thuis te reinigen. Je kunt de deksels zelfs uitkoken. Het materiaal is van hoge kwaliteit goedgekeurde siliconen en BPA-, Ftalaat- en Latex-vrij. Let op, het rietje is niet meeleverd.

De tuitbeker versie heet TOT en deksel die de beker omtovert tot een rietjesbeker heet KID. Voor meer informatie, kun je terecht op de site van SipSnap.

Prijs:

Vanaf €19,95 voor 3 stuks.

Waar te koop:

GrasonderjevoetenGezinnig (rietjesbeker), Gezinnig (tuitbeker) en Love2bemama.

Een gedachte over “Top: Drinkbeker maken van elk glas met de SipSnap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *