Top: Bevestigen van hydrofiele doek aan de kinderwagen (Nybble)

Onderweg I Pasgeboren, baby

Lekker aan de wandel met je liefste schatje(s). Luiertas handig ingepakt, een speenadapter ‘voor het geval dat’ in de tas, en voor de oudste een SipSnap. Een lekker rondje lopen, op het gemak winkelen, of even een terrasje pakken. Je kindje wil graag slapen, maar heeft last van alle prikkels. Of je wil je scherpte van de zon wat afzwakken. Dan is een hydrofiele handdoek erg makkelijk. Alleen waait deze bij het minste of geringste al weer weg… 

De nieuwe Swaddleclips maken het mogelijk om een hydrofiele handdoek vast te maken aan de kap van de kinderwagen. En wel op zo’n manier dat je mooie wandelwagen niet beschadigd raakt. Natuurlijk is de Swaddleclip zo ontwikkeld, dat ook je hydrofiele handdoek zelf mooi blijft.

doek bevestigen aan kinderwagen

De clip plaats je over de kap. In de clips zijn kleine magneetjes verwerkt, waar je een hydrofiele handdoek tussen klemt. De magneetjes zijn zo sterk, dat je een hydrofiele handdoek ook kunt opvouwen, en dan kunt vastklemmen met de clip. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een klein zonnedekje wilt maken, maar de wandelwagen niet volledig wilt afsluiten. Als je de wandelwagen volledig afsluit, kan het erg warm worden voor je kindje, zeker op warme dagen! Haal dan het dekje eraf, en zorg dat er voldoende frisse lucht in de kinderwagen kan komen.

kinderwagen swaddleclip

De Swaddleclip is verkrijgbaar in het zwart met felle accenten: fluor rood of geel of met een antracietlogo. Er is dus altijd wel een clip die bij je kinderwagen matcht. Is toch ook weer mooi meegenomen ;). De clips zijn zo ontworpen dat ze op vrijwel iedere wandelwagen gebruikt kunnen worden, en zeker op de alom bekende merken. De clips zijn sinds eind juli te koop.

Prijs:

€ 15,95 voor een set van 2

Waar te koop:

Zie de verkooppunten van Nybble: onder andere Prenatal en baby-dump.

 

Bron foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *