Top: Babyhangmat (Hangloose Baby)

Huis en inrichting I Baby

Boxkleden zijn er in alle maten, kleuren en prijsklassen. Er worden steeds nieuwe dingen ontwikkeld op het gebied van baby’s. Zo zijn er al langere tijd babyhangmatten te koop die je in de box kunt bevestigen. Je kindje kan dan lekker relaxt in zijn hangmatje liggen en genieten van alles om hem heen. Zo’n hangmat is een extra product in je box en een extra aanschaf. Hangloose Baby heeft echter een boxkleed en babyhangmat in één ontwikkeld.

hangloose baby hangmat

 

Ten eerste ligt een hangmat ontzettend lekker en is dit een ware ontspanning. Daarnaast wordt een hangmat voor baby’s geadviseerd als je kindje de neiging heeft tot overstrekken, veel huilt, een voorkeurshouding heeft of problemen in de motoriek worden ervaren. Het grootste verschil met andere hangmatten voor baby’s, is dat de Hangloose Baby de ruggengraat goed en gelijkmatig ondersteund. In andere hangmatten kan je kindje te ver doorzakken, wat dus de ruggengraat onvoldoende steun biedt. Doordat de zijkanten dan als het ware omhoog komen, kan je kindje met het gezichtje in de doek komen. Hierdoor kan het ademhalen belemmerd worden. Je kunt zelf bepalen hoe recht je kindje komt te liggen doordat de Hangloose Baby hangmat verstelbaar is. Doordat je kindje in de hangmat ligt, hoef je zelf ook niet ver te bukken als je je kindje in en uit de Hangloose Baby haalt.

babyhangmat

 

Hangloose Baby is naast een hangmat ook een boxkleed, en bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is gemaakt van natuurlijk katoen en heeft een zachte luchtige vulling. Er zijn verschillende stiklijnen te zien. Dit is geïnspireerd op de Japanse origami. Het voordeel van deze stiksels is dat de Hangloose Baby nu op verschillende manieren omgevouwen kan worden. Je kunt daarmee een veilige omgeving creëren die bij je kindje past. De bovenste laag heeft een uni-kleur. De onderste laag is gemaakt van stevig canvas en heeft een motief. Deze laag span je op in de hoeken van de box. Je kindje ligt op de bovenste, zachte laag. De onderste laag biedt de stevigheid zodat je baby in een rechte lighouding ligt.

 

hangmat baby box

 

De babyhangmat van Hangloose Baby is te gebruiken voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Zodra je kindje zelfstandig kan draaien en oprichten, kun je hem beter in de box zelf leggen. Dan kun je natuurlijk nog steeds dit boxkleed gebruiken! Het Hangloose Baby boxkleed heeft een afmeting van 80 x 100 cm. De hangmat functie is al te gebruiken voor boxen met een binnenmaat vanaf 72 x 86 cm.

Prijs:

€89

Waar te koop:

Onder andere bij Babypark, Babalade en Babyplanet.

Bron foto’s

Een gedachte over “Top: Babyhangmat (Hangloose Baby)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *