Top: Autostoeltje tillen met de cocobelt

Onderweg I Pasgeboren, baby

Op pad met je schat. En als je met de auto weg gaat, betekent dat veilig vervoeren in het autostoeltje. Maar wat een gesjouw. Na de topprestatie die je tijdens de bevalling hebt geleverd, zit je nu echt niet te wachten op een training gewichtheffen…

autostoeltje tillen is gemakkelijk met de cocobelt

Met de cocobelt is het zo veel makkelijker om een autostoeltje te dragen. Het is een riem die je om het handvat van de autostoel doet, daar waar je het autostoeltje tilt. De cocobelt is er in meerdere designs, zo past er altijd wel een cocobelt bij je autotstoeltje of bij je smaak.

cocobelt sluiting

Met een eenvoudige sluiting is de riem in een enkele seconde vast te maken. Niet ingewikkeld, en geen gedoe.  De eerste keer dat je de cocobelt wil gaan gebruiken, stel je hem af. Onder aan het artikel vind je een filmpje hoe dit gaat. Ook dit is vrij makkelijk en zeker snel klaar. Plaats bij het afstellen van de cocobelt je kindje nog niet in het autotstoeltje. De cocobelt is zowel links- al rechtshandig te gebruiken.

autotstoeltje dragen met cocobelt

Doordat de schouderpad is gewatteerd, ligt de riem prettig op de schouder. Het kindje vervoer je als het ware achterste voren, zodat je het kindje altijd aan kan kijken. Houdt ook altijd je arm door de beugel, zodat je altijd grip hebt als dat nodig is. Het zware tillen gaat echter via de cocobelt, en dat scheelt heel veel. Ook als je last hebt van je bekken of rug, kun je de cocobelt goed gebruiken. Door de schouderpad, met ani-slib, wordt het gewicht van het stoeltje zodanig verdeeld dat dit je houding ten goede komt.

De cocobelt is geschikt om kindje in het autostoeltje te tillen van 0 tot 12 maanden en kan gebruikt worden totdat je kindje 13 kilo weegt. De cocobelt kan alleen gebruikt worden bij een autostoeltje uit groep 0+. Eventuele vlekken kunnen met lauwwarm water afgenomen worden.

Prijs:

Vanaf €19,95

Waar te koop:

Onder andere online op cocobelt en bij ikenik. Maar ook bij de bekende babyspeciaalzaken (bijvoorbeeld babypark). Hier kun je een overzicht vinden waar de cocobelt te koop is.

Bron foto’s en video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *