Top: Afdrogen na een badje of douche (Poppedop)

Bad en douche I Pasgeboren, baby

Je wilt je kindje uit bad pakken, of aanpakken als je partner klaar is met samen douchen. Maar hoe je dat nu handig? De handdoek die steeds wegglijdt, of net verkeerd over je schouder hangt zodat je je kindje niet in kan pakken, je natte kindje lijkt wel weg te glijden uit je handen… Wat een gedoe… Adrogen moet toch makkelijker kunnen?

Poppedop heeft een handdoek ontwikkelt die je door middel van schouderbanden aan kan trekken als een schort. Je hebt nu je handen vrij om je kindje veilig uit het badje te pakken of aan te pakken van je partner. Je kan de handdoek nu makkelijk om je kindje heen slaan.

afdrogen met de poppedop handdoek

Je eigen kleren worden niet nat, en je kindje heb je snel ingewikkeld in een lekkere warme en zachte handdoek. Door de capuchon die aan de handdoek zit, weet je zeker dat je kindje geen kou vat na een lekker warm badje of douche met papa.

afdrogen is gemakkelijk met de poppedop handdoek

Bij het aankleedkussen kun je gemakkelijk de schouderbanden los maken. Dit gaat met stevige drukknoopjes. Ook deze zijn van hoge kwaliteit en kunnen niet zomaar losschieten.

je handen vrij met de poppedop handdoek

De handdoek is 150 cm x 50 cm, met een kwaliteit van 430gr/m2. Het is daarmee een goede, dikke handdoek. De handdoek heeft een hoge kwaliteit, en blijft dan ook mooi in het gebruik. Voor het afdrogen zelf is het fijn om nog wel een hydrofiele handdoek bij de hand te hebben, om daar het tere huidje mee te drogen.

ideaal bij het badderen de poppedop handdoek

De handdoek is te gebruiken voor baby’s vanaf 2 weken, tot ongeveer 1,5 jaar.

Prijs:

€38,50

Waar te koop:

Poppedop.

Bron foto’s

 

4 gedachten over “Top: Afdrogen na een badje of douche (Poppedop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *